Stadswandeling Schoonhoven

Het vestingstadje Schoonhoven ligt middenin het Groene Hart en is tot ver buiten Nederland bekend als ‘de Zilverstad’. Maar er valt nog veel meer te ontdekken! Laat u rondleiden door een ervaren stadsgids, en leer meer over de geschienis van dit kleine stadje.

Stadswandelingen zijn mogelijk met een groep van maximaal 20 deelnemers. U kunt kiezen voor een algemene historische wandeling, of vraag meer informatie over één van de mogelijke thema’s.

Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>